Welkom op de webshop van Fagron!


Wenst u een product te bestellen? Via de Fagron webshop kunt u uw eigen bestellijsten samenstellen, uw orderstatus volgen en uw orderhistoriek raadplegen op uw accountpagina. Zoek de gewenste producten via de zoekfunctie bovenaan de webpagina of maak uw keuze uit het menu in de navigatiebalk. Uw korting wordt verrekend en is pas zichtbaar in het winkelmandje. Voor orders onder de € 150 wordt een transportkost van € 25 aangerekend. De levering van uw bestelling gebeurt zowel rechtstreeks uit ons magazijn als via uw voorkeursgroothandel. 

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent een specifiek product? Op deze homepagina kunt u alle productinformatie over grondstoffen, bereidingsbasissen en innovatieve bereidingsapparatuur terugvinden, evenals nuttige documenten, technische gegevens, analysecertificaten, MSDS-fiches en stabiliteitsstudies raadplegen.

Heeft u vragen? Neem contact op met uw vertegenwoordiger of onze klantendienst. 
MyPREP by Fagron
Alles voor uw gepersonaliseerde bereiding. Via MyPREP is het mogelijk om zowel grondstoffen, verpakkingsmateriaal als gepersonaliseerde etiketten te bestellen.
Ontdek het hier
Technische dienst 
Is er een defect aan uw bereidingsapparatuur? Heeft uw Unguator een onderhoud nodig? Wenst u uw weegschaal te laten nakijken? Doe hier een beroep op de technische dienst van Fagron. 
Meer informatie
Magistrale helpdesk
Met de handen in het haar tijdens een magistrale bereiding? Stuur uw vraag naar de Fagron klantendienst of bekijk onze populaire tools.
Handige tools
Bestelmogelijkheden

Bij Fagron kan u heel eenvoudig uw bestelling plaatsen. U kan online een bestelling ingeven 24/24 en 7/7 via onze webshop, MyPREP, PharmInTouch en de IBOTP-toepassing van uw apotheeksoftware. Onze klantendienst en uw vertegenwoordiger zijn eveneens via mail en telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren. 

Ontdek alle mogelijkheden
Analysecertificaten en MSDS

Alle analysecertificaten zijn terug te vinden op deze webshop bij het desbetreffende product. Ook via onderstaande button kan u uw analysecertificaten en MSDS-fiches opzoeken waar en wanneer u maar wilt.

CoA en MSDS opzoeken

Maak kennis met Fagron's unieke bereidingsbasissen

Innovatieve bereidingsbasissen

SyrSpend® SF
Suspensiebasis voor vloeibare orale medicatie op maat. Wetenschappelijke studies tonen compatibiliteit aan met een brede waaier aan werkzame bestanddelen.
Lees verder
TrichoConcept™
Innovatieve, huidvriendelijke basissen voor gespecialiseerde haarbehandelingen
Lees verder
Pentravan
Basis met liposomale matrix geschikt voor transdermale toedieningen van actieve stoffen.
Lees verderMaak kennis met FagronLab bereidingsapparatuur!

FagronLab™ bereidingsapparatuur

Ion-e
Vermijd opspringende deeltjes tijdens het bereiden.

Lees verder
Medcaps
De ideale hulpcilinder voor het afvullen van gelulen. 

Lees verder
Invomatic
Een geautomatiseerd mengsystem om homogene mengsels te produceren met een gecontroleerde tijd en snelheid.

Lees verder

Laden
Laden