Rode stier? Rode prijs!


Besparen zonder in te boeten op kwaliteit? Dat kan voortaan met de Rode Stieren van Fagron! U kan grondstoffen met beperkte houdbaarheid aankopen aankopen aan verlaagde prijs. Deze rubriek wordt continu geüpdatet met nieuwe referenties die binnen de 6 maanden komen te vervallen. 

Geniet van 70% korting per stuk op onderstaande Fagron grondstoffen! 

OP = OP


U kunt panacheren met andere grondstoffen uit het standaard Fagron gamma om aan het minimum bestelbedrag van € 125 te komen en zo verzendkosten te vermijden. Op deze producten geniet u dan van uw standaard Fagron Partnership condities (30% korting vanaf 5 stuks).

Hoe bestellen? 
Maak een keuze uit onderstaande lijst grondstoffen die u wenst te bestellen. Klik onderaan de lijst op de rode button om uw bestelling door te geven naar onze klantendienst. Opgelet, deze actie geldt zolang de voorraad strekt. De actie is enkel geldig op de bijhorende selectie van producten en zolang de voorraad strekt. De actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Deze actie is enkel geldig via de Fagron klantendienst (info@fagron.be) of uw Fagron vertegenwoordiger. U zult geen communicatie ontvangen i.v.m. de ontbrekende stuks, uw definitieve bestelling kan u raadplegen in uw orderbevestiging. Wij danken u voor uw begrip.
Laden
Laden