Het DNA-profiel van de patiënt als basis van een gepersonaliseerde behandeling?


Fagron Genomics is een eigen laboratorium van Fagron gelegen nabij Barcelona in Spanje. Aan de hand van de meest geavanceerde apparatuur voor DNA-analyse zetten we steeds verder in op de personalisering van de behandeling voor elke patiënt.

Een jurk die elke vrouw past, bestaat niet. Waarom verlangt men dit dan wel van medicatie? Fagron Genomics onderzoekt SNPs (single-nucleotide polymorfismen) die inzicht geven in het werkingsmechanisme van actieve stoffen en de bijhorende metabole pathways. Dit levert een rapport met enkel deze activa werkzaam voor een bepaalde patiënt, in de meest optimale dosis.

Het proces van Fagron Genomics is gevalideerd en ISO 9001-gecertificeerd, waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsstandaarden. De laboratoriumpraktijken voldoen aan Good Laboratory Practices (GLP). De verwerking van persoonsgegevens wordt beveiligd door het ontwerp van de DNA-analyses en verwerkingsmethoden, die beantwoorden aan de EU Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Fagron creëert samen met artsen en apothekers de toekomst van de gepersonaliseerde behandeling voor de patiënt!

DNA-testenFagron NutriGen™
Professioneel gepersonaliseerd voedingsadvies.
DNA-analyse voor het personaliseren van voeding en levensstijl.
Meer informatie


Fagron TrichoTest™
De meest gepersonaliseerde alopeciabehandeling. 
DNA-analyse voor het selecteren van de meest effectieve grondstoffen in een geoptimaliseerde dosering.
Meer informatie


Fagron AcneTest
Genetische test voor acnebehandeling.
Fagron AcneTest analyseert 180 genetische varianties met betrekking tot de aanleg voor acnegerelateerde letsels en de respons op een farmacologische behandeling
Meer informatie
Laden
Laden