Medinoxx, medicatiebeheer op maat van de patiënt

Wat is het Medinoxx Medicatie Management Systeem?
Medinoxx is uw innovatieve partner voor individuele medicatievoorbereiding voor uw patiënten, zowel ambulant als verblijvend in RVT’s, WZC’s, ziekenhuis, ... Het systeem voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en garandeert een efficiënt, tijds- en kostenbesparend proces. Zowel vaste als vloeibare geneesmiddelen kunnen afgevuld worden, waardoor het verpakken van meer dan 90% van alle medicatie mogelijk is.


Waarom kiezen voor Medinoxx?

Innovatie
Door te kiezen voor Medinoxx kiest u voor een nieuwe weg op het gebied van medicatiebeheer en -verwerking. De gepatenteerde cups van Medinoxx hebben een klikfunctie en kunnen daarom gemakkelijk worden geopend en weer gesloten. Dit betekent dat medicatie op elk moment probleemloos kan worden gewijzigd. Ter bescherming tegen mogelijke manipulatie geeft een rasterfolie bovendien aan of de cup al eerder werd geopend.

Kwaliteit
De componenten van Medinoxx worden in Duitsland en Oostenrijk geproduceerd volgens de modernste productiemethoden en volgens de hoogste kwaliteitsnormen (DIN en ISO 15378 norm voor primaire verpakkingsmaterialen).

Duurzaamheid
Medinoxx is het eerste en enige systeem dat gebruik maakt van herbruikbare trays. Bovendien zijn de Medicups gemaakt van kunststof uit 1 plastic soort, waardoor ze gemakkelijk gerecycleerd kunnen worden.

Afvulling van vaste stoffen en vloeistoffen
Medinoxx staat voor eenvoudige, veilige en tijdbesparende medicatie-uitgifte. Naast vloeistoffen kunnen ook gevoelige geneesmiddelen, zoals hygroscopische bruistabletten of zachte gelatinecapsules die de neiging hebben te plakken, worden afgevuld. Tot meer dan 90% van de medicatie kan veilig afgevuld worden door de unieke afdichtingstechnologie. Hierdoor kan het deksel van de cup terug gesloten worden nadat de verzegeling is verbroken, waardoor last minute wijzigingen nog mogelijk zijn.Nog even de voordelen van Medinoxx op een rijtje: 

  • Snel en veilig medicatiebeheer in rusthuizen met patiënt-individuele zorg.
  • Gespecialiseerd in hoogkwalitatieve verzegelde Medicups.
  • Vloeibare en vaste medicatie in één Meditray.
  • Gepatenteerd, innovatief en flexibel systeem.
  • Herbruikbare Meditrays en recycleerbare Medicups.

Hoe gemakkelijk afvullen? 

Ga voor de Multipette E3! De Multipette E3 is een automatische dispenser ontworpen om vloeistoffen nauwkeurig en efficiënt af te meten in kleine hoeveelheden. Door elektronische bediening biedt het gebruikers de mogelijkheid om snel en eenvoudig vloeistoffen te doseren met hoge precisie. De Multipette biedt verschillende functies zoals verschillende dispensersnelheden, herhaalmodus en mogelijkheden voor sequentiële dosering. 

Wees getuige van de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit van Medinoxx en ervaar zelf de voordelen in onderstaande video van dit innovatieve systeem.

Laden
Laden