Hulp in de apotheek

Extra handen nodig ter plaatse in uw apotheek?


Een verlofperiode overbruggen, een tijdelijk personeelstekort opvangen, of gewoon af en toe extra hulp nodig?

Doe een beroep op een vervanger van Fagron Compounding Services!

Een team van apothekers en FTA is beschikbaar om u bij te staan in het dagelijks beheer van uw apotheek.

  • Ondersteuning ter plaatse door gediplomeerde apothekers en farmaceutisch technisch assistenten.
  • Inzetbaar voor elke taak in de apotheek, niet enkel bereiden.
  • Flexibel reserveren via de online reserveringsmodule.
  • Geen abonnementskosten verbonden aan het gebruik van het platform.

Bekijk snel de beschikbare vervangers in uw regio en reserveer rechtstreeks in hun agenda!Hoe reserveren?

Via het Fagron Compounding Services platform kan u kennismaken met onze vervangers en hun beschikbaarheden raadplegen. Om de gewenste periode vast te leggen volstaat het om éénmalig de ‘overeenkomst consultant’ digitaal te ondertekenen.

Tarieven variëren in functie van het ervaringsniveau van de gekozen consultant. Enkel apotheker-vervangers waarbij dit specifiek is aangegeven op de profielkaart, kunnen ingeschakeld worden voor volledige vervangingen van de apotheker-titularis.

Reserveren kan per halve (minimaal 4u) of volledige (minimaal 8u) dag. Bij het aanklikken van een specifieke dag in de kalender kan u één of meerdere dagdelen aanduiden. Heeft uw apotheek ruimere openingsuren (>8u per dag) en wenst u langere aanwezigheid van onze consultant? U kan dit als opmerking aangeven bij uw reservatie of een afzonderlijke offerte aanvragen.


Hoe kunnen we u ontzorgen?

Heeft u moeite met het vastleggen van de gewenste data in de kalender van onze consultant? Of heeft u een specifieke vraag? Maak dan gebruik van het formulier ‘Offerte aanvragen‘. We zoeken naar de meest gepaste oplossing en nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Als eerste op de hoogte gebracht worden?

Kunt u geen vervanger vinden in uw regio, of is de kalender reeds volzet in de periode waarvoor u hulp zoekt? Maak dan zeker gebruik van onze wachtlijst
We werven continu nieuwe profielen aan en contacteren u op zodra we een geschikt profiel hebben gevonden. Een account aanmaken en registreren op onze wachtlijst is kosteloos.

Laden
Laden