SyrSpend® SF: vloeibare medicatie op maat


Kwetsbare patiënten, zoals baby’s, kinderen en ouderen zijn geen doorsnee patiënten.
Commercieel beschikbare medicatie voldoet dikwijls niet aan de specifieke behoeften en noden van deze patiënten.
Slikproblemen, variërende doseringen (door snel veranderd lichaamsgewicht, een aangetast metabolisme,..) en een verhoogd risico op bijwerkingen vragen naar een geneesmiddel op maat.

Fagron ontwikkelde voor de patiënt, apotheker en voorschrijver een reeks suspensiebasissen voor de bereiding van vloeibare orale medicatie op maat: SyrSpend® SF

Vloeibare orale medicatie op maat voor patiënten die:

Een aangepaste dosering nodig hebben
Een sonde hebben: thuis of in het ziekenhuis
Schadelijke en controversiële ingrediënten willen vermijden
Slikproblemen en/of dysfagie hebben

Waarom kiezen voor een vloeibare doseringsvorm?

Een vloeibare orale doseringsvorm vereenvoudigt de toediening, laat een individuele en flexibele dosering toe en vermijdt metabolische complicaties en bijwerkingen.
Magistrale bereidingen, zoals suspensies zijn daarom van essentieel belang voor patiëntspecifieke oplossingen.

SyrSpend® SF is een reeks suspensiebasissen voor de bereiding van vloeibare orale medicatie op maat. De unieke eigenschappen van SyrSpend® SF zijn te danken aan 6 superieure principes.

De 6 superieure principes van SyrSpend® SF

Actieve suspensie technologie

Unieke technologie op basis van zetmeel die het bereiden van een homogene suspensie mogelijk maakt, en daarmee een accurate en consistente dosering gedurende de volledige behandeling garandeert.

Superieure verenigbaarheid

Wetenschappelijke studies tonen aan dat SyrSpend® SF compatibel is met een brede waaier aan werkzame bestanddelen. De SyrSpend® SF compatibiliteitstabel geeft een overzicht van alle verenigbare actieve bestanddelen en hun houdbaarheid na verwerking in SyrSpend® SF.
Klik hier om de compatibiliteitstabel te ontdekken

Efficiënt en tijdbesparend

Eenvoudig te gebruiken suspensiebasissen maken het mogelijk snel orale toedieningsvormen te bereiden (bv. tijdens de wacht).

Maximale veiligheid van ingrediënten

De zorgvuldige selectie van ingrediënten in SyrSpend® SF minimaliseert de kans op bijwerkingen en allergische reacties, en maximaliseert de toepasbaarheid bij kwetsbare patiëntgroepen. SyrSpend® SF is vrij van suiker, alcohol, propyleenglycol en lactose.

Focus op comfort voor de patient

Gemakkelijk in te nemen dankzij de aangename textuur en smaakmaskerende eigenschappen. SyrSpend® SF staat voor een uniek patiëntencomfort en een verhoogde therapietrouw.

Farmaceutische kwaliteit

SyrSpend® SF wordt geproduceerd volgens de hoogste farmaceutische standaarden en levert daarmee een kwaliteitsvolle oplossing op maat voor uw patiënten.

Keuze SyrSpend® SF basissen

Twijfelt u welke SyrSpend® SF basis u moet kiezen ? Gebruik de beslissingsboom.
Laden
Laden