MyPREP by Fagron, hét online platform voor de bereidende apotheker

Image title

MyPREP is een gebruiksvriendelijke webshop die in 2020 ontwikkeld is voor en door apothekers. Via dit online platform is het mogelijk om zowel grondstoffen, verpakkingsmateriaal als gepersonaliseerde etiketten in een handomdraai te bestellen.


Het platform laat u kennis maken met heel wat formulaties voor magistrale en officinale bereidingen. Geef aan hoeveel stuks u van elke formule wenst te bereiden en MyPREP toont u alle benodigdheden in de meest geschikte verpakkingsgroottes. U kunt gemakkelijk uw bestelling aanpassen en producten verwijderen of toevoegen. Interesse in het totaalpakket of enkel in grondstoffen, packaging of gepersonaliseerde labels? Bij MyPREP is alles mogelijk! Download vervolgens de bereidingfiches van uw bestelde formules en maak met uw unieke kennis de bereiding op maat van uw patiënt en uw apotheek.

Ontdek hieronder de drie stappen van MyPREP:

Kies een formule en selecteer de gewenste grondstoffen
Kies het verpakkingsmateriaal op maat van uw bereiding
Ontwerp uw eigen huisstijl via gepersonaliseerde labels

MyPREP is dé tool om uw eigen huisstijl te ontwikkelen. Via de MyPREP label editor kunt u uw labels vormgeven volgens uw eigen huisstijl of aan de hand van voorgedefinieerde templates. De keuze aan verschillende designs en de mogelijkheid tot het plaatsen van tekst en logo biedt u de kans om uw labels een persoonlijke toets te geven. Op die manier creëert u heel eenvoudig uw eigen huismerk, dat ongetwijfeld bijdraagt tot patiëntenbinding en differentiatie.

Laat u inspireren door de voorbeelden uit onze “MyPREP labelgids”.

Via de MyPREP blog informeren we u bovendien over farmaceutische topics zoals wetgeving, actualiteit, grondstoffenweetjes, … en delen we al onze magistrale en andere tips.

Voorbeeld: 

Schrijf u zeker in via de rubriek ‘Blijf op de hoogte’. Op deze manier informeren wij u via e-mail wanneer een nieuw artikel wordt gepubliceerd.


Laden
Laden