Mettler Toledo Balans MR104/M 1 pcs

Item nr.  3001325
Het product kan op dit moment niet worden besteld.

Mettler Toledo balansen: MR-reeks

 • Handig gebruik
  Geavanceerde technologieën, waaronder automatische aanpassing en geleide nivellering en het vereenvoudigen van dagelijks wegen. Stevig gebouwd met gladde oppervlakken en afgeronde randen, reinigen is eenvoudig. De MR-precisiebalansen bevatten ook IP43.

 • Gemakkelijke integratie
  Meerdere interfaces en MT-SICS commando’s maken het eenvoudig om uw MR-balans te verbinden met LIMS-, PLC- en MES-systemen, evenals andere laboratorium instrumenten.

 • Gebruikersbeheer
  Door verschillende gebruikersgroepen en profielen in te stellen, zien operators alleen de functies en toepassingen die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren, waardoor processen vereenvoudigd worden en fouten verminderen.

 • Makkelijk schoon te maken
  • MR analytische balansen
   Deze balansen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met gladde oppervlakken en afgeronde randen die snel en gemakkelijk te reinigen zijn. Het QuickLock conceptscherm kan verwijderd worden in één eenvoudige stap en de lekbak schuift eenvoudig uit. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

  • Bijkomend hebben de MR precisie balansen een IP43-bescherming
   Deze IP43-bescherming voorkomt dat vuil en gemorste vloeistof in de balans terecht komen. Zo wordt de load cel en electronica steeds beschermd. Het robuuste ontwerp maakt dat deze balans geschikt is voor gebruik in meer uitdagende weegomgevingen.

Uw weegpartner voor alle omgevingen
Deze betrouwbare balansen leveren consequent nauwkeurige resultaten, zelfs in de meest veeleisende weegomgevingen. Ingebouwde toepassingen en meerdere connectiviteitsopties maken deze duurzame balansen zeer veelzijdig. De beveiliging tegen overbelasting zorgt ervoor dat de weegcel beschermd is tegen te zware belasting.
Omschrijving
Analytische balans
  Laden
  Laden