Fagronlab Luchtsterilisator UVGI-80 1 pcs

Item nr.  6002300
Het product kan op dit moment niet worden besteld.

Veilige desinfectie

Veilig voor elke openbare en privéomgeving.
Door de toegenomen verspreiding van long- en luchtwegvirussen, maar ook van bacteriën, neemt de kans op infecties in onze (werk) omgeving toe.

De UVGI-80 is ontworpen voor een volledige reiniging van vervuilde omgevingen via de eliminatie van virussen en bacteriën die in de lucht worden verspreid door kleine deeltjes; aerosolen.
De UVGI-80 is geschikt voor dynamische binnenluchtdesinfectie in onder andere apotheken, ruimtes voor medisch onderzoek, wachtkamers, ziekenhuiskamers, farmaceutische bedrijven, burelene, vergaderzalen, klaslokalen en horecazaken, ed...


Hoe werkt het?

Plug & Play

De UVGI is uitgerust met twee grote aanzuigopeningen die alle kleine deeltjes, zoals aerosolen, rechtstreeks uit de lucht naar de kern leidt. In de kern wordt de lucht opgesloten en bestraald door 5 dubbele UVC-kiemdodende lampen met hoge intensiteit. De schone lucht gaat via de luchtgeleideropening aan de voorzijde, terug de ruimte in. Veilig en schoon om in te ademen.

Effectief

Neutraliseert tot 99,9% van de bacteriën en virussen. Het doden van micro-organismen door UV-C licht (golflengte 253,7 nm) is al meer dan 20 jaar bekend en wetenschappelijk bewezen.
    Laden
    Laden