Koelkast Mediline Lkv 3910 Met 5 Roosters 1 pcs

Item nr.  6002335
Het product kan op dit moment niet worden besteld.

Laboratorium koelkast met comfort elektronica

De Mediline® laboratorium koelkasten voldoen aan de hoogste eisen die aan laboratoriumapparatuur worden gesteld. De temperatuur kan in een bereik van +3°C tot +8°C worden ingesteld.

Gecombineerd met de nauwkeurige elektronica garandeert het dynamische koelsysteem een hoge temperatuurconstantheid en een gelijkmatige temperatuurverdeling in de binnenruimte.

De nauwkeurige Comfort elektronica van de Mediline® laboratorium koelkasten maakt het mogelijk om de temperatuur tot op 1/10°C nauwkeurig in te stellen. De temperatuur is digitaal afleesbaar.

Bovendien worden zowel de maximum en minimum gemeten temperaturen in het apparaat als de laatste drie temperatuuralarmen en stroomstoringen met tijd, datum en duur van het alarm door de elektronica opgeslagen.

Om te kunnen voldoen aan de hoge veiligheidseisen in laboratoria bieden deze apparaten een groot aantal verschillende alarmfuncties. Naast een akoestisch alarm zijn de apparaten ook uitgerust met een optisch deur- en temperatuuralarm. De parameters van het temperatuuralarm kunnen individueel worden ingesteld.
Omschrijving

Afmetingen Mediline Lkv 3910 : H 1840mm x B 600 m x D 615mm

    Laden
    Laden